Något hemma hos oss

Vi har något hemma hos oss, jag vet det. En gång så var jag ensam hemma och jag ville ut med min kompis. Men jag hade inga nycklar och min mamma sa "Du får absolut inte gå någonstans utan att du låser dörren". Men jag ville så gärna ut! Så jag tvekade om jag skulle ut eller inte. Då sa jag "äh det är ändå i närheten inget kommer hända". Så jag går utan att låsa dörren. När jag kommer hem så är min pappa redan hemma. Då frågar han "har du nycklar?" Då svarar jag "nej". Då säger min pappa "Jo, hur låste du dörren då? Dörren var låst när jag kom hem". Jag brukar alltid se skuggor i ögonvrån. Sen när jag vänder mig om för att kolla är det borta. Och när jag är ensam hemma hör jag alltid ljud. Tex om jag är i övervåningen hör jag alltid typ steg i undervåningen. Och när jag är i undervåningen hör jag steg från övervåningen. Mina saker försvinner och dyker upp på bisarra ställen. Min laddare försvann som jag MINNS jag la i min väska. När jag kollade ÖVERALLT i min väska så var den inte där. En vecka senare kollar jag igen och där är den. En gång så spelade min bror på min ipod och när han skulle sova la han den bredvid sig. När han vakna var den borta. Vi letade öööverallt. Då hittade min mamma den i min jeans byxa i smutstvätten. Mer saker försvinner och det läskiga är att det är bara mina saker som försvinner. Och varje gång jag går förbi våran köksdörr ser det ut som om det läcker vatten från taket. Det brukar min bror också se. Så har det pågått i flera år. En släkting dog för några dagar sen. En dag när jag ska sova så grät jag. Jag låg i sängen. Då känner jag som om en hand klappar täcket försiktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.