något mer du kan berätta

Fråga har jag levt mer liv än dom du har berättat för mig?jag har bott i tyskland och då blev jag inte så gammal och sen har jag bott nära havet ser du något mer liv? och jag är jätte rädd för stora brasor…har det kanske nåt att göra med mina tidigare liv? >> Svar på frågan Hej! Brasor och öppen eld har du respekt för och jag kan inte riktigt bena ut om du omkommit i en husbrand eller du har sett någon som står dig nära göra det. Du har levt några liv men det är inte alla som är synliga för mig. finns det något mer liv du kan berätta om?tacksam för svar kramar

Hej! Kan du göra mig den tjänsten att du skickar frågan till mig nästa vecka igen så ska jag se vad som kommer fram vad gäller tidigare liv men jag kan inget lova! Ha en bra helg! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *