inte sådan hund

mamma hade ingen sådan hund medans hon levde jag har pratat med min syster.. Hej! Jag glömde skriva det men det var deras budskap till dig att du ska leva ditt liv och de finns där för dig! Ser en stor hund, typ berner senner- brun, svart, vit, lite längre päls(tjock päls), hängöron, fansvans. Är det denna hund du söker? Hon såg ljuset och hon såg sina släktingar som mötte henne på andra sidan. Hon vet att du var där då hon såg dig från ovan så att säga. kan det vara någon annans hund?

Hej! Jag kan bara förmedla vad jag ser och de budksap jag får fram och om det inte är rätt är kanske ändå inte fel- just den du söker kanske inte är där just nu pga av olika anledningar och då kommer någon annan in istället. Varför vet jag inte men jag känner att man bör lyssna på de budskap som kommer även om man anser att det inte är rätt person eller djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *