Några frågor…

Hej! Jag har några frågor… Den första frågan handlar om vad jag ska utbilda mig till. Jag är förvirrad, för ena dagen vill jag göra en sak och andra dagen vill jag göra något helt annat. Kan du se något yrke som passar mig? Fråga två är om jag har någon/några anhöriga som kommer och hälsar på? Den sista frågan, kommer min nära anhörig ta sig i kragen? Och reda upp sitt liv? Tackar på förhand!

Hej! Du har många vägar att gå men det du kan försöka göra är att göra ett test vad gäller utbildning osv. Du kan gå in på arbetsförmedlingens sida där det finns sk yrkestester. Du har någon vid din sida och det är en äldre dam. Din nära anhörig kommer att ta tag i sitt liv men det kan ta lite tid innan något händer! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *