några frågor..

Hej, jag och min lillebror har varit med om saker vi inte kan förklara. Vi vill hemskt gärna ha svar på detta. Här kommer några frågor. 1. Jag kollade på tv då jag hörde en stark dunst mot dörren. (flera gånger, och vi har en ganska stor glasruta på dörren där det small.) jag sa till min pappa om det som hände men han trodde det var en fågel fast då hade de inte låtit lika mycket. Detta har hänt min lillebror också men pappa trodde det var samma sak. 2. Min bror har varit med om att när han gick förbi våra föräldrars sovrum så hörde han en stor smäll, det lät nästan som ett pistolskott säger han, men det var bara han som hörde detta. Jag har en till fråga, jag var på mitt rum och kollade på film då jag hörde nån som spelade på vårt piano, blev rädd och kollade in läget vid pianot men det fanns inga spår om att nån spelat piano. ( jag var ensam hemma!)

Hej Mimmi! Det finns en dam ande som tycker om musik i erat hus och det är denne som försökt spela några toner på pianot.Men hon brukar annars inte göra några väsen av sig och varken synas eller höras.Vad det är som dunsar kan jag inte svara på. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *