Några upplevelser

Hej! jag har lite att dela med mig. Det som jag berättar är sant, men ni får tro det eller ej 🙂 Det första var hände min pojkvän för ca 5 år sen hos sin fars gamla hus. Dom hade besök av två bekanta (min pojkväns vän och hans far) som skulle övernatta där den natten.. De bekanta sov på uppevåningen medans min pojkvän och hans far sov på nerevåningen. På natten hörde man någon gå i trappan upp och ner, inget speciellt med det kan man ju tro, men det konstiga var att det inte var någon av dem i huset, eftersom min pojkvän var vaken då det hände, samma med hans vän, och de kunde ju tydligt se att deras föräldrar låg i sängen berevid.. Min pojkvän har också sett vem det är som besöker det gamla huset, en gamal man. Han stod i köket då han plötskigt såg något som stod ute i hallen, som snabbt gick förbi mot vardagsrummet, när han gick mot hörnet för att se var det borta. Det andra har hänt min mor när hon var liten i Makedonien, en natt när hon skulle sova vaknade hon av att något ströp henne. Dagen efter berättade hon detta för sin mor som sa "händer det igen får vi ta hand om det på något sätt". Natten efter det hände det igen och hon tillbringade resten av natten i hennes mors säng. Efter det föreslog att dem skulle hänga upp lök på dörren (det var som en "tradition" man gör i Makedonien). Konstigt nog fungerade det för att hon kunde sova ostört då löken hängde på dörren. själv har jag inte varit med om något, kanske några "småsaker".. men som jag tror att jag bara inbillat mig.. japps finns mer att berätta men tar det någon annan gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *