Namn på Guide?

Hej Har min guide ett namn? eller har de inget namn alls? Kan man ha fler guider? Tycker att det är alldeles för lugnt nu, har jag omedvetet stängt av eller är det ingen som finns här längre runt om mig? Du skrev tidigare att jag hade många runt mig men jag känner inte av någon just nu? Min äldsta son(15år) är livrädd för andar, har bara sagt att det inte är nått att vara rädd för sedan har vi inte pratat mer om det. När han var liten kunde han säga att det var ett himla spring i hallen om nätterna, vi skrattade bara och tänkte inte mer på det. Kan det vara så att någon försökt ta kontakt med honom och skrämt honom, han är en oerhört känslig kille även om han på ytan ser oberörd ut. Däremot yngsta killen(11 år) är väldigt nyfiken på detta precis som mig : )Tycker det är fantastiskt med alla medium som kan hjälpa folk över som fastnat och inte kommit vidare och många gånger är det våran egen rädsla som gör deras besök obehagligt.Tack för alla tidigare svar : )

Hej! Du har fortfarande mycket omkring dig och tillåt dem komma till dig så ska du se! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *