När jag var liten

Hej ! Jag är en tjej på 11 år och jag hade precis hört en sann sak av min pappa han berättade att när han och mamma var hemma så såg dom att nån bärde upp mig (allså när jag va bebis) och sen bara släppte mig jag rös när jag hörde de !,vad kan de vara tror du?

Hej Josefine! Nja nu är storyn du fått berättad för dig inte riktigt som du fått den berättad för dig. Jag får sagt att när du var ungefär 4-6månader fanns vid din sida en ljusalv som var din beskyddare och vid ett tillfälle lyfte upp dig lätt för att välsigna dig men blev skrämd av att människor klev in i rummet eller störde. Du kom adrig till skada på ngt sätt. Sedan kan dina föräldrar ha upplevt siutationen som skrämmande och kanske fått det att låta värre en var det var…? Du är ung och är beskyddad och kommer allteftersom du växer upp inse och uppleva att du har nära kontakt med djur och naturväsen. Du kommer uppleva flera fånger i ditt liv att du blir oförklarligt beskyddad av just djur eller naturväsen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *