När kommer det bli bra?

Hej! Jag har kommit till den gränsen där jag inte vet var jag ska göra eller vad jag ska ta mig till. Jag känner att jag bara vill gräva ner mig under täcket. Känns som allt jag hoppas på blir skit ändå. Vill ha en chans med mitt ex igen men han vet aldrig hur han ska göra han velar hela tiden.. Vi har ett band som vi aldrg kommer ifrån. Känns som ett gummiband. Det känns som detta var sista gången vi kommer träffas igen. Men du har sagt att vi kommer hitta varandra igen. Men varför känns det som vi aldrig kommer det? Jag hoppar runt på flera olika förskolor nu kommer jag få nått längre vikariejobb på någon av dom? Sen när kommer jag hitta vänner som är riktiga vänner? Jag mår så fruktansvärt dåligt över hur allt är nu. Att förklara hur jag mår just nu kan man säga att jag är helt känslolös. Jag bryr mig knappt om någon annan. eller ens om mig själv..Allt länns så hopplöst.. Varför? Har kommit till gränsen att kunna gråta utan någon anledning och då börjar man ju sakna den man kunde prata med.. När kommer min vändning? Tack för alla svar! Du är bra! Kram Josefine

Hej Josefine! Du är inne i ett "vakuum" i ditt liv och det kan kännas som om inget har någon mening, det finns ingen mening med något..listan kan göras lång! Ni har ett band mellan er och det är just nu som ett gummiband. Ni har en del kvar på var sida av vägen innan ni kommer tillsammans vilket gör att det känns såhär. Jag kan inte säga så mycket mer än att du ska hålla ut, se allt-bra eller dåligt- som nyttiga erfarenheter i livet… Din vändning kommer vad gäller kärlek, lycka, ekonomi och jobb…men det kan kännas som en evighet… Tack för dina ord!:)) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *