Närvaro på jobbet?

Hej Jag berättade för min mor att jag blev väldigt yr på jobbet en dag och hjärtat galopperade iväg. Hon frågade om någon jag kände hade gått bort som suttigt i stolen på jobbet och påmindes då min kollega som gick bort för knappt ett år sedan, hon har jobbat där jag sitter, kan det varit hon som påverkade mig? Du svarade när jag frågade tidigare att någon kommit in i min Aura, vad menas med det? Vet inte om jag inbillar mig men känner mig alltid lite yr när jag kommer till jobbet? Tror att redan när jag var barn så hände det saker i huset jag växte upp i, minns en gång när jag skulle putta tillbaka en stor tung kartong med kläder i garderoben så helt plötsligt känns det som någon puttar tillbaks den, jag blev jätterädd och sparng ut ur garderoben. Kan du se nått om den här händelsen?, jag minns den mycket tydligt.

Hej! Du är mottaglig för andras känslor och intryck och detta kan liknas lite med att någon tagit sig in i din aura. Du har någon vid din sida och jag ser en ljusvarelse som hjälper dig då och då. När det gäller auror är jag inte bra på det men det är att någon kommit dig nära via din själ- inte din kropp. Det är svårt att förklara men jag ser er nästan som tvillingar som delar auran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.