Nu är jag lite rädd…

Jag skulle gå och lägga mig,hade precis släkt ner tv då jag hör steg från min man med sina tofflor,han hade lagt sig ett bra tag innan mig.Ingen man kommer stegen tystnar.Jag ställer mig för att göra välling till min son,känner mig iaktagen och katten tittar åt ett håll hela tiden. När jag har lagt mig kommer katten hon ligger alltid vid mitt huvud,hon hoppar upp och sätter sig men flyger i stort sätt ner lika fort igen,precis som om någon knuffade henne. Hon kom inte tillbaka under natten konstigt för hon sover alltid med mig. 11 åriga dottern berättade för mig i morse att i nedervåningen där vi har en trög toalett dörr,man måste dra i den för att få upp den,hade dörren glidit upp,den var riktigt stängd innan. så, vad är det i vårt hus? Kan säga att vi bygde huset 95 själva så det är inget gammalt hus,ingen förutom vi har bott här. Tacksam för svar. Mvh Lena.

Hej Lena! Kan du skicka lite info om marken ni bor på och lite mer om det ni känner av? Har mina aningar men…Ni kan skriva till min mail om ni vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *