Nu då?-★Fråga besvarad 2013-09-02

Hej! Jag tog i fredags studenten. Det är blandade känslor.. Kommer att sakna min underbara klass! Men speciellt en kille som jag tycker väldigt mycket om. Jag har pojkvän, så det är inget såå, men samtidigt känner jag mig så dragen till killen i min klass.. Vi har skrivit en del på facebook, han är så himla snäll! Jag tycker att det är så skönt att få ha träffat en kille som är så trevlig och äkta! Han skrev till mig att jag är underbar och att jag är bäst m.m! Jag blev så glad och vi har fortsatt att tycka väldigt mycket om varandra. Jag märker ju att i skolan så tittade han väldigt mycket på mig, efter att vi började skriva liksom! Han säger till mig "vad fin du är idag Hanna" osv.. Jag kommer att sakna honom såå mycket.. Jag måste också tillägga att vi båda är lite blyga när det gäller att prata med varandra så vi är ju inte direkt världs bundis, jag hoppas du förstår vad jag menar. Så det känns lite nervöst att bara börja skriva med honom på facebook t.ex. Vad borde jag göra?? Vad tycker han om det hela att vi kanske inte ses mer?? Är väldigt ledsen pga detta.. KRAM!

Hej Hanna! Jag såg att denna insända fråga från dig fanns även längre tillbaka och jag har gett dig ett svar så jag gör så att jag flyttar fram den frågan jag redan besvarat då det gäller samma situation och önskar dig det allra bästa Hanna!"Friskt vågat hälften vunnet" heter det 🙂 ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *