Hur kan jag veta? -★Fråga besvarad 2013-09-01

Hej! hur kan jag veta om du är värklig , att du liksom vet allting. Eller om du är en bluff.. Snälla om du vet allting skriv vilken bokstav mitt efternamn börjar på och mitt mellannamn och hur gammal jag är.

Hej Emma! Du har helt rätt.Det är absolut omöjligt för mig att "att veta allting" och det finns det ingen som gör.Den som påstår det ljuger är min personliga åsikt. Jag är bara en vanlig människa som har genom livets hårda skola lärt mig den hårda vägen hur jag själv fungerar och mina med människor och jag har mycket kvar att lära.Men jag är nyfiken och intresserad av att försöka förstå hur saker och ting hänger ihop och gillar att lära mig nya saker och vara öppen för allt både inom det vetenskapliga och andliga men i slutändan så följer jag min egen magkänsla för vad som passar mig bäst som person och får mig att må bra. Och du har rätt det är helt omöjligt för mig att veta ditt namn och ålder då jag inte mött dig som person så hur ska jag kunna veta det helt säkert? Jag kan ana och känna in dig genom de rader du skriver då allt som finns runt oss är energi och så även du min vän. Och om du vill vara ifrågasättande och skeptisk och och mår du bra av att vara det så är det helt okej för mig. Du är alltid välkommen att sända in frågor om vad du vill inom det paranomala och andliga och om du vill du testa mig och se om mina svar ger dig något eller om det är skit och inte ger dig ett dugg… så "välkommen" Jag gillar dig i vilket fall ;). ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *