Nu händer det fler saker

Tack så mycket för ditt svar! Jag ska besöka en regressionsterapeut så fort jag får råd. Nu undrar jag lite om annat som händer här hemma. Jag trodde ju att vi hade besök i hallen, men så verkade det ju inte vara enligt dig. Det är så att skåp öppnas av sig själv, nycklar vrids om och både jag och katten såg en massiv, skuggliknande siluett gå från vardagsrummet ut i hallen, varpå ett morrande, gurglande ljud hördes från köket. Vem är det nu då? Jag blir aldrig av med dom känns det som, men får heller inte fram vad de vill. Tacksam för all hjälp

Hej! Det låter skumt just med morrandet men jag kan få fram att det är ett djur men det är inte kopplat till er utan det känns som ett platsminne. Något gjorde att hunden stannade kvar och jag tror att det inte gick rätt till i hundens stund så att säga. Har du renat ditt hem? Om inte hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *