Nu såg jag svaret på mitt inlägg! tack!!

Tack för svaret. Nu såg jag det. Jag har bränt pappret men jag sa aldrig något i samband med att jag gjorde det. Hade nämligen redan gjort det innan jag läste ditt svar. Ok. Jo jag känner mej redan orkeslös o väldigt trött m.m. som du säger och aktiviteten hemma vill jag nog att det ska komma hem ett medium till mej. Känner nog att jag vill ha det lite bekräftat ochsåvidare om du förstår? Men det jag kan säga är att efter att jag hade bränt pappret kändes det redan lite lättare i atmosfären. Vet inte om det bara var inbillning men jag kände det så iallafall. Sen är du ju så med aktiviteten där hemma att som jag känner så vill jag nog ha nån enstaka kvar iallafall. En person som betyder väldigt myckt för mej nämligen min farfar. Kan man då ha vissa kvar och ta bort vissa? Sen tänkte jag höra med dej om du vet något bra medium som kan komma hem med bra pris och så? Känner du till ett medium som heter mandra? Hoppas på svar snart! mvh linda

Hej Linda! Bra att du bränt upp ritualen. Det jag beskrev kan du säja efteråt. Jag kan uppleva att du behöver lugn och ro och skapa en "nollpunkt" dvs UT MED ALLA ANDAR! genom rening,så ditt hem blir renat och "nollat" från alla energier som inte rätmätigt ska vara där. När väl en rening är gjord kan du be dina Rätmätiga guider och de andar och väsen som rätmätigt ska vara med dig, för att hjälpa dig i ditt livstema och som ger dig råd och kärlek – då bjuder du in dem igen. Detta kan ett seriöst medium hjälpa dig med. Och jag tycker det är bra att du vill vara ifrågasättande och få bekräftelse för det som händer omkring dig. Jag känner inte till det medium du nämner. Det bästa är att du ser i lokaltidningen eller i telefonkatalogen om det finns ngn förening där du du bor som håller på med andlighet som kan hjälpa dig att finna ngn lämpligt medium som kan komma hem till dig och även följa upp och hjälpa dig hitta styrka,få klarhet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *