Okända personer tittar på mig när jag sover.

Under min uppväxt så har jag några gånger vaknat upp mitt i natten av att någon sitter på sängkanten eller står bredvid sängen och tittar på mig. Det är 2 män 1 kvinna och 1 tjej som är/var runt 16 års åldern. Dom visar sig inte samtidigt och dom gör ingenting skrämmande. Jag har pratat med dom båda männen och jag hör aldrig deras röster, men får ändå svarena i mitt huvud om man säger så. Trodde att det slutade i 15 års åldern – men nu är jag 19 år och har flyttat 40 mil hemifrån. Men för någon vecka sedan så vaknade jag av att 1 utav dessa män stod i mitt och min sambos sovrum och kollade på oss. Hann inte få något svar då sambon tände lampan och mannen försvann. Frågan är, vilka är dom och vad vill dom?

Hej! Det är en svår fråga du ställer och jag har svårt att svara men den som kan få fram svaren är du. Om du går in på min hemsida hittar du dokument om hur du kan få kontakt med dem vilket inte är svårt för dig då du har gåvan. Be dem tala tydligt eller visa dig bilder istället. Ledsen att jag inte kan vara mer hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *