om andar

du frågade mig om vad denna elaka ande ställer till jo det var jag som har förlorat katten har inte återfått honom ännu men tycker att det måste vara en elak ande då jag inte lyckas att få ha vänner känns att jag blir medvetet isolerad ock fråntagen saker som jag tycker om även viktiga saker jag äger går sönder.

Hej igen! Du behöver rena dig själv från negativa tankar och energier då du tänker negativt. Hur illa saker och ting än är är det bra om man kan vända det till det positiva. Svårt att göra med det hjälper i slutänden. Du har inga vänner säger du- vad gör du om dagarna? Jobbar du, studerar?? Din katt finns hos dig och har det bra men han hittar inte hem- blir inte utsläppt. Saker som går sönder händer alla och det kanske är meningen att du ska ställa undan sakerna på mer säkra ställen, i ett glasskåp odyl.. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *