Om det är P+J?

Hej Eewee! Hoppas att allt är bra med dig. Jag har än framtidsfråga till dig och hoppas att du kan hjälpa mig på något sätt.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Hoppas du kan ge mig ett råd eller om du kan se något. Jag måste välja väg. MVH P

Hej! Jag har läst din fråga och valt att cencurera stora delar av den för att kunna publicera den i frågespalten, så du ser att jag läst din frågeställning. Nu är det såhär att jag inte besvarar frågor som ställs i frågespalten sk privat,utan besvarar endast frågeställningar som kan publiceras på spökwebbens sidor. Detta är ett val jag gjort för att dra en gräns någonstans,då jag annars skulle bli översköjd av frågeställningar som frågeställare vill ha besvarade "privat". Jag besvarar endast frågor genom frågespalten. Detta är på intet sätt något personligt gentemot dig utan är en gräns jag måste dra för min egna skull. Vill du ha frågan besvarad kan du ändra formuleringen och återkomma! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *