Om min aura och mitt liv

I en del svar som du har skrivit så står det ungefär "så länge man innerst inne verkligen inte vill se andar m.m., så har man som en blockering". Jag VILL verkligen bli mera medial. Kan du se om jag skulle kunna bli det? Jag har mått dåligt i många, många år och många gånger funderat på att ta livet av mig. Jag fick ett svar utav dig en gång (det värmer fortfarande i mig när jag tänker på det! Tack!) där det stod om mina guider. Du skrev att jag först måste inse mitt eget värde innan jag kan se mina guider. Det svaret gör mig ofta ännu mera förtvivlad. HUR tusan ska jag kunna förstå mitt eget värde? Jag vet inte vad jag ska göra för att må bra… Jag bara vill och vill och blir så trött för att jag känner att jag själv alltid är hindret i min väg. Förstår du vad jag menar? "Allt" som går fel är på grund utav mig, min bristande tro till mig själv, mina hårda tankar om mig själv. Som i skolan denna veckan, så fick jag alla rätt och MVG på de nationella proven. Trotts detta, så kände jag ändå mig inte nöjd. Jag kunde ha gjort ännu bättre, tänkte jag. Men det KUNDE jag ju verkligen inte. Denna händelsen fick mig att verkligen öppna ögonen för hur jag ser på mig själv. Jag vet bara inte hur jag ska sluta att begära omöjligheter av mig själv… En annan fråga jag har, som jag väldigt, väldigt gärna vill ha svar på, är om min aura är "skadad"? Som sagt, jag har mått dåligt länge och gjort mycket hemska saker mot mig själv… Ibland känns det som att min inre energi mellan mina chackran inte fungerar som de ska. En sista fråga… När jag skadar mig själv, skadar jag då även mina guider? (Med skada mig själv menar jag t.ex. skära mig i armarna eller försöka ta livet av mig.) Det är ju mig själv jag vill straffa, absolut inte dem!! Snälla svara, för jag vet inte vem jag annars skulle fråga! Kram, A

Hej A! Jag vill att du ska veta att jag blir väldigt berörd av att läsa ditt mejl kanske för att jag "ser och känner" så mycket mer mellan raderna än det du skriver. Jag skulle vilja skaka om dig och tvinga dig själv fram till en spegel där du får se dig själv i spegeln och upprepa "jag älskar mig själv" så många gånger att du tillslut inser ditt eget värde och att du är värld att älskas presis som du är!!! Vem är det som trycker ner dig eller har tryckt ner dig så mycket att du inte vill kännas vid eller vågar känna att du duger presis som du är! Vem har ställt sig till doms över dig? och varför dömmer du dig själv så hårt? Är det människor runt dig så "åt fanderns med dem",då är de inte värda ditt hjärta eller ditt sällskap! Därför jag ser en underbar ljus människa med ett enormt stort hjärta som flödar över, men har stängt in sig i sig själv. Du har så mycket inom dig som vill ut. Du har så mycket erfarenhet av känslor i alla former och färger! Jag ser att skulle du komma bland rätt människor som är intresserad av andlig utveckling så skulle du absolut kunna bli medial. Men det skulle krävas det där jobbiga…att rannsaka sig själv och gå igenom varför man själv känner som man gör och reagerar och agerar som man gör. Men DU om någon skulle ha alla förutsättningar för att kunna förstå och sätta dig in i hur andra människor kan må eller ha det. Du har något som många brister i- EMPATI för andra människors känslor och förståelse för hur "jävligt" det faktiskt kan kännas. Du har känt hur det känns att krympa ihop till ingentinget då värdelöshetens klor slår greppet om en och man bara vill spy för att få luft. Det är inget man kan lära sig i böcker eller psykologibcker DET är en livserfarenhet som du någongång kan och kommer vända till en erfarenhet du kan ha för att kunna hjälpa andra som känner och upplever detta. Det är när du INSER eller tillåter dig inse att du bär på en SKATT inom dig dvs allt detta som du tycker är piss,alla känslor som du avskyr när de kommer,alla tankar som får dig att må dåligt DETTA ÄR ERFARENHET som gör dig UNIK! Det kan inte läras genom en skolbok DET är livserfarenhet. I framtiden är det just detta som kommer få dig att inse ditt värde när du märker att det är genom dessa erfarnehter du kommer kunna hjälpa andra. Du måste inse att ditt värde ligger i att du vågat tänka och känna de där tankarna som andra inte vill kännas vid eller ens erkänna att de tänkt. Jag förstår att du inte inser din egna styrka och din egna unikhet men andra kommer se den,inom sinom tid. Dina guider lider med dig när du mår dåligt och skadar dig själv. De lider för att du lider och eftersom de ser ditt värde och hur unik du är så lider de över att du ännu inte kommit till punkten där du inser och ser detta själv. Men de har hopp och försöker vägleda dig frammåt. De ser en som inte ger upp i första taget. De ser någon som kan få fram helig ilska och rikta den mot orättvisor och de som förtjänar mötas av den. De ser någon som kan stå upp för sin sak och inte viker sig en tum. Att skada sig själv ger ärr i auran som läker när du förlåter dig själv och inser ditt eget värde. Det kanske inte känns så just nu…men du kommer dit en dag. Jag skulle vilja att du är ärlig mot dig själv och verkligen funderar över varför du är så hård mot dig själv?varför pressar du dig så hårt och vad är det du vill bevisa för dig själv? En dag kommer du få stor nytta av allt det där som du just nu upplever som det jobbigaste. Jag tycker dessutom att du visar att du är påväg frammåt genom att du reflekterar över dig själv och tom skriver om det till mig! Bara det är ett tecken på inre styrka! Fundera på det jag skrivit och hör gärna av dig igen framöver! Mvh Eewee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *