ond ande igen

Hej Har fått massor bra svar från dig tidigare och även underbar hjälp men nu har vi PROBLEM med stora bokstäver Återigen kan vår dotter inte sova om nätterna hon klagar på "gubben" igen sist vi hade detta problem hyrde vi hus vi har nu flyttat därifrån och hyr lägenhet istället till saken hör att hemma är hon snäll och gullig medan hon hos sin dagmamma eller när hon är med vänner rent är elak mot de slåss sparkar bits nyps drar i håret ja allt verkligen allt måste jag säga jag börjar fundera på om det kan vara som så att hon likt sin mamma (mig) drar åt sig andar på något sätt???? jag är väldigt öppen för sånt och kan knappt gå in i en kyrka eller på en kyrkogård utan att börja höra massa röster och se en massa andar sen måste jag fråga dig jag har en liten andeflicka som brukar vara i min närhet hon är väldigt mager ser sjuk ut hr långt stripigt hår och klädd i äldre kläder typ hushållerske kläder hon brukar visa sig för mig då jag mår dåligt på ett eller annat sätt men nu sista tiden har hon visat sig flera gånger om dagen även kastat en tallrik i väggen inför min man och våra barn vad vill hon???? hur kan jag hjälpa henne ????

Hej! Din dotter går i dina fotsteg så lägg skydd på henne! Flickan vid din sida vill säga dig något men hon anser att du inte tar henne på allvar! Meditera och hon kommer till dig, lyssna och hjälp henne tror hon behöver hjälp med att komma över till andra sidan. Vill hon inte släppa dig hör av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *