Ont i huvudet dik ande kontakt

Jag skulle jobba natt, hade så ont i huvudet, så jag lade mig för att sova ett par timmar..jag vaknade av att jag hörde min sambo prata med sin kompis nere i köket..jag kunde inte vakna upp på riktigt, men satte mig upp, va i någon dvala för jag hörde exakt vad sambon sa men jag men kunde inte ropa på han de va otäckt..När jag kikade mot dörrhålet så såg jag en lång man stå där.. sedan försvann han och sedan såg jag en liten varelse på samma plats..När jag sedan vaknade upp så berättade jag för sambon att jag inte kunnat ropa på han och att jag sett en lång man, sambon sa då att han vart och spått sig att den kvinnan sagt att de var en lång man i vårt hus samt en liten hustomte som gömde saker för oss..En annan gång var när jag jobbade natt..min jobbarkompis gick på en rigning..även då hade jag skallevärk. När hon hade gått, såg jag hur en skugga gick längs hela väggen… som om någon gick förbi mig..jag har ofta hört saker på ett annat ställe där jag jobbat; hur en stol flyttats över golvet och så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.