Öppen portal i hemmet?

Hej! Undrar om du/ni som läser detta kan känna vad som försigår hemma hos mig: Jag brukar ibland lägga ut min mp3 på nätterna i lägenheten och har fångat upp trummor som slutar med glad sång,mässande(låter mest som män och kusligt dock),konstiga läten.flås,basljud som låter som en enorm baston som ljuder genom en stor sal,prat bla.som att de "röstar" om någon dvs.4-5 olika mansröster som säger en efter en ja..ja..ja mm.(En del av mansrösterna tycker jag låter mycket mörka också med mer bas.) ALLT detta hörs ibland jättetydligt och ibland längre bort genom bruset(el.det vita bruset,white noise kallas det väl?) Om du som läser detta känner av något eller mer så är jag mycket nyfiken på vad som kan försigå:) MVH Jenny

Hej Jenny! Det som jag får upp är en rådsal eller en borg/slott, har ni någon sådan i din närhet( även ruin osv), torg… Känns som om det är ett rådslag av något slag du får in eller en rättegång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *