Orb? – Fråga besvarad -2014-06-06-Uppdaterat svar-2014-06-08

Okej, Jag är lite fundersam. Jag tog massa bilder på mina hästar idag, och nu när jag kollar igenom dom så är det en ljus-turkos prick på ungefär hälften av bilderna. Och dom är tagna på olika platser.

Kan någon hjälpa mig reda ut om det är fel på min kamera eller om det faktiskt är en orb. 🙂

(Vet dock inte hur jag ska kunna visa bilderna, haha)

Fråga besvarad 2014-06-06

 

Hej !

Jag har inte sett dina fotografier men jag känner ändå genom dig de  möjliga energier som du  kan ha fångat på fotografierna och jag misstänker att du kan ha fotograferat lite  energier från natur essens så kallade  naturväsen och i detta fall luftväsen som brukar gå under kategorin ”Sylf andar”

Jag kan inte svara på varför jag känner av just dessa naturväsen från dig som är kopplat till de fotografier du har tagit…mer än något annat. Jag följer min magkänsla utan att ha sett fotografierna.

 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Naturande

” Luft andar eller sylfer. Dessa väsen tar hand om luften. Vindens och molnens rörelser hör till deras ansvarsområde. Deras energi visar sig såväl i minsta bris som i den mäktigaste storm. Ljusalver, storm andar och devor räknas till denna kategori.

 

http://paranormal.se/topic/sylph.html

Sylf = En primitiv varelse som anses vara en personifikation av ELEMENTET luft.

Det kan också vara andra naturväsen energier inblandade då denna typ av väsen  naturligt gärna håller sig kring djur och många gånger så brukar dessa kunna visa sig på fotografier som pastellfärgade orber eller färgade orber i färger som blått grönt lila rosa vitt guld silver regnbågsfärgade transparenta etc och deras färgstyrka beror på vilken grupp naturväsen de tillhör och om de tillhör luft , vatten, jord ,metall, trä, eld, ether = olika element .

Om man förstorar orben så kan ibland se regnbågsfärgade mönster eller andra mönster inom och ett mönster som kan vara frakaler i sin form och utförande.

Det finns ett sätt att veta om man har fotograferat levande väsen eller om det är dammpartiklar…och detta gäller främst om du har fotograferat naturväsen.

Naturväsen som tillhör naturen eller devor, änglar eller väsen som inte är mänskliga och som visar sig som orber brukar inuti själva orben ha mönster som följer ett mönster som kallas ”helig geometri” och de är ofta så kallade ” frakaliska”.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Fraktal

Och om man  förstorar dessa orber  i fotoprogram med riktigt bra upplösning och med möjlighet att ändra färgspektrum,  så kan man se detta mönster inuti orberna som är levande energi och då  kan man om man har riktigt bra program faktiskt SE med egna ögon dessa se frakala mönster eller mönster som följer ett visst matematiskt system.

Orber av levande energi  kan till formen inuti också reagera som  som snöflingor och kan ha ett oändligt antal olika utseende men vissa energier som tillhör samma grupp … luftväsen har sin egen färg,sin egen form och sina egna mönster och på detta sätt kan man avgöra om man har fotograferat naturväsen i orb form av olika slag. Man kan också genom det mönster som orben har inom sig-det kan vara mönster i mönster- se om det är ett väsen av en högre vibraton och frekvens som till exempel ängel eller ljus deva av något slag –

och på samma sätt så kan avgöra om det är ett jordväsen -tomte,gnom,vatten väsen. Alla energiväsen har sina egna energimönster som följer detta heliga system som finns i allt i naturen från makro kosmos till mikrokosmos och på det sättet kan man också lära sig att se vad som är orb eller damm.

Vanliga andar så kallade spöken följer inte detta matematiska  universiella system och deras energi brukar inte visa sig som energi mönster enligt vad jag nyss beskrivit utan orber från vanliga spöken brukar ofta lika damm, tyvärr …så i de fallen får man nog mer gå på mag känslan … och försöka känna av den känslan som förmedlas eller finns i orben då det oftast är känslor som spök orben består av… mer än anden i sig…

Däremot nära och kära, som inte är fast som spöken , har höjt son vibration och i deras orber – om man förstorar dem mycket- så kan man se dessa mönster och färger som följer detta heliga geometriska system.

Så fram med förstoringsglaset och undersök närmare!!! Du kanske blir förvånad 🙂

Vill du veta mer om detta så kan du söka på ord som ”Helig Geometri”  ”Frakaler”  ” Pi”  ”Gyllene snittet” och då kanske denna länk är intressant för dig som en början att lära dig mer om detta :

http://www.geometrycode.com/sacred-geometry/

Men utöver allt detta  så känner jag faktiskt av hästarnas egna auror! Så jag misstänker att du  också på något sätt fångat upp hästarnas energier som visar sig som någon orber i pastell färger och detta fall rosa pastell och möjligen kan jag ”se” lite regn bågs skimmer i vissa av dessa energibubblor eller orber och faktum är att det skulle vara intressant att veta om hästarnas egna aura orber också visar detta heliga mönster jag beskrivit ovan… Som sagt … läs på lite om helig geometri och sedan förstora dina bilder och se om om du kan se något av detta jag beskrivit eller andra intressanta mönster i de orber du har fotograferat.

Lycka till!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 Uppdaterat svar 2014 -06-08

Här på Spökwebben finns en länkmeny som heter INSTAGRAM och den funktionen kan du använda för att ladda ner orb fotografierna  som du kanske vill att jag eller andra ska se här på spökwebben!

https://www.spokwebben.se/instagram/#

Och du kan hämta denna apps funktion till dator eller din mobil från  från denna sida:

http://instagram.com/

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

3 svar på ”Orb? – Fråga besvarad -2014-06-06-Uppdaterat svar-2014-06-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *