Ouijabord-Hur fungerar det?

Tänkte fråga, har köpt ett ouija-bräde för några veckor sen och använt det hemma och vad jag vet bara fått kontakt med goda andar. Vissa drar verkligen energi ur en och jag blir trött och andra märks knappt. Jag har läst om hur man ska göra för att skydda sig från de onda så jag tror inte jag fått någon ond ande över mig. Jag får samma svar på mina frågor gång på gång och det känns bra. Men jag undrar när jag får kontakt så ibland far det iväg åt alla hörn och sen tillbaks till sin ursprungliga plats, vad betyder det? sen svarar dom givetvis ja eller nej. Vissa jag frågar efter bokstaverar namlös men vad betyder det? Sen frågade jag dom om jag kunde få kontakt med någon släkting men det fick jag inte, varför? Har inte märkt något underligt hemma utan allt är lugnt, så rädd är jag inte men ändå försiktig. Tacksam för svar. kram marie

Hej Marie! Tyvärr är jag inten positiv anhängare till oujjabord därför att jag av egna erfarenheter upplever samma tveksamheter som kategorin anden i glaset.Tyvärr. Idet här fallet blir ju själva oujjabrädan öppningen för portalen och likväl kan iprincip "vad som helst slinka in". Vad jag förstått så är det inte andar som väl är på andra sidan som kontaktar via detta sätt utan mera andar som håller sig kvar på jorden av olika anledningar. Likväl KAN man ju få kontakt med en avliden släkting dvs om den inte varit till andra sidan och vänt. Jag vet inte dess olika betydelser men jag uppfattar att de andar du haft kontakt med(flera av dem kvinnliga) inte egentligen tillhör dig utan är energier som dragits till dig pga portalen som öppnats. Jag vill ändå råda dig att fortsätta vara mycket försiktig och vara uppmärksam,speciellt på energiförändringar,kyla,och om anden du får kontakt med först ger en känsla av värme och välvilja för att sedan bli förvirrad eller krävande.Be den gå direkt!!!el.avbryt och rena! Du bör även våga vara tydlig med att du vill ha tydliga svar och inget "fladder hit och dit". Börjar du uppleva det minsta obehag,olust,osäkerhet eller få obehagliga drömmar:Ställ undan oujjabordet! Var också noga med att be din guide vaka över dig under hela tiden du "håller på" som får vara en slags "dörrvakt" som inte släpper in första bästa ande eller väsen. Likaså bör du ställa undan oujjabordet mellan varje seans och rena både före och efter,annars har du snart ett fullsatt cafe med väntande andar i ditt hem.Så tydlighet och gränser! Det kan du klara dig långt på och slippa konsekvenser av otrevliga slag. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.