På tal om energitjuvar…

Jag har funderat på att tänk om bara för jag nu tror på detta med andra dimensioner så är jag samtidigt en måltavla för vilsna andar som ska stjäla min energi?! Är det något som kommer med "paketet" så att säga? Att om man inte tror eller bryr sig ett dugg om andar och sånt så får man heller inga energitjuvar efter sig??? Hoppas min fråga gick att förstå 🙂 Mvh/Anki

Hej Anki! Ja jag förstår din fråga.Dvs om man inte uppmärksammar andar osv så är risken mindre att man drar till sig andar som tar ens energi.(enkelt sammandraget) Både och… Gör man sig själv till en måltavla (som tex medium)så får man räkna med uppmärksamhet med allt vad det innebär från andar och diverse annat. Men å andra sidan är man då medveten och kan motverka detta och sätta upp skydd. Dessutom när man känner sig fullständigt energilös (som exempel)kan man tänka i vidare banor inte bara "håller jag på bli sjuk",utan sträcka ännu längre."Okej nu är min energi slut-vem har jag missat -har jag en andeenergi jag missat-vem utsätter mig för denna energiattack"osv…Man kan söka fler lösningar till problemet. Och visst kan det vara så att andar och energier inte dras till en människa som är fullständigt ointresserad av dem och inte ger dem någonsomhelt tanke eller uppmärksamhet. Men å andra sidan finns det både andar och väsen som struntar fullständigt i om en människa är medveten,öppen eller intresserad andra dimensioner,andar osv och de blir ändå dränerade på energi,men söker då givetvis vetenskapliga,medecinska och naturliga vanliga förklaringar till detta. Pest eller kolera?Vad är bäst veta eller inte veta?Jag brukar säja såhär: För att slippa utsätttas för tex energitjuvar och andra otrevliga fenomen är det bästa att införskaffa kunskap. Håller man på med andra diemsioner och andevärlden är det en självskriven sak att lära sig alla tänkbara principer för skydd och rening i alla dess former. Det enda sättet man kan klara sig relativt väl på och givetvis genom att vara tydlig ,sätta gränser och TRO på att det finns goda kärleksfulla väsen som är villiga att hjälpa oss,bara vi ber om det! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *