Pass – Fråga besvarad 2014-08-19

Hej!

Jag vet inte om det är någon som kan hjälpa mig med detta, men jag är desperat! Jag har tappat bort mitt pass och ska ut och resa, det är väldigt t nytt ca 1 år och jag skulle vara otroligt tacksam om någon kan hjälpa mig att finna detta ?

Med vänlig hälsning Sofia

 

Fråga besvarad 2014-08-19

 

Hej Sofia!

 

Jag tänkte att det är bäst att jag tar med denna insända fråga även om jag tyvärr inte kan besvara den. Jag förstår att det verkligen blir kris att inte hitta sitt pass om man ska ut och resa ! Nu har det gått ett par veckor sedan du sände in denna fråga till frågespalten och jag hoppas från mitt hjärta att du hittade passet eller att det har löst sig för dig på något annat sätt och att du kom iväg på din resa!

 

Något säjer mig att det har löst sig för dig så du kom iväg!

 

 

☆ ¸.•°* ˜ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *