Pavor Nocturnus – Nattskräck…

Det är så att jag har fruktansvärda mardrömmar på nätterna… Man kan säga att det är samma typ av dröm varje gång men med lite olikheter… Och det känns verkligen som att det är något i rummet när jag vaknar… Det är en speciell känsla och den känns så verklig… Ex: Jag vaknar i panik av att något försöker dra med mig ur sängen, mitt hjärta slår jättefort och jag håller mig krampartat i kudden för att inte dras med… Känner ibland hur jag lyfter… Jag försöker skrika men det kommer inte något ljud… Jag försöker röra mig men är helt förstelnad…Ungefär så kan en dröm se ut fast jag är vaken i slutet och vet att jag drömt detta tidigare… Jag trodde först jag höll på att bli galen men sen har jag tagit reda på lite om detta och fann förklaringen att det är en form av hallucinationer som man kan få i uppvaknandet… Men är detta verkligen hela förklaringen? Det känns verkligen så verkligt och känslan av att det är något mer i rummet är så tydlig… Har du någon annan förklaring till detta eller känner du till fenomenet?

Hej! Astral Katalepsi. Hört talas om det någon gång? Det finns en bra bok skriven av Sylvia Browne "Drömguide" där bla detta fenomen beskrivs.Den finns att köpa på en vanlig bokhandel både inbunden och i pocketformat. Kolla! Jag anar att det är det som är ditt problem av det du beskriver. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *