Plaketterna är borta

Hej! Jag tävlar en del med min häst och jag hade vunnit en del plaketter (silverfärgad platta med tryck efter ridklubbar på).. Jag var säker på att jag lagt dem på mitt skrivbord och för ganska många månader sedan upptäckte jag att de var borta. Det kan vara så att jag slarvat bort dem men jag har verkligen gått igenom hela mitt rum. Har du någon aning om var de kan finnas? Det finns en möjlighet att de kan vara stulna och isåfall vet jag av vem. Jag har även ett par plaketter som jag vunnit på senaste tiden som jag vet var de är men alla mina gamla är borta.. 🙁 Kan du se var mina äldsta plaketter finns? Tack på förhand

Hej! Ser ut som om de fått fötter men det är mer som om någon lånat den. Säg högt och klart att du vill ha denna plakett tillbaka och den dyker upp någonstans i huset var vet jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *