Please tune in on me :-)-Fråga besvarad 2014-12-06

Hej!

Har sänt in några frågor tidigare och fått bra svar tycker jag 🙂 Därför vill jag gärna ställa en till fråga. Lite luddig möjligen men jag tror jag kan få lite vägledning, även om den kanske också blir lite luddig 🙂
På många sätt står jag vid ett vägskäl i livet (som för närvarande är helt ok med både positivt o negativt innehåll) med flera vägar att välja mellan, någon väg jag vill ta men vågar inte riktigt köra fullt ut än, beroende på att min “rädsla” drar mig tillbaka (mitt självförtroende är på topp men min självkänsla gör mig rädd, blyg, tillbakadragen osv om du förstår vad jag menar). Finns också “Status Quo”-vägar som bara är tråkiga samt vägar som går rätt ner i avgrunden. För att göra en lång historia kort o för att förenkla ditt arbete att finna svar (?) så…
Snälla, tuna in på mig, berätta vad du ser (både bra och mindre bra)och har du nåt råd så tar jag tacksamt emot det.
Supergoa hälsningar!
Leif K

Fråga besvarad 2014-12-06

Hej Leif!

Det jag kan uppfatta från din eteriska och emotionella kropps energier är att det som har börjat kräva sin uppmärksamhet är ditt inre barn. Du har nu gett så mycket av dig själv till alla andra runt dig och att ge och ge och ge skapar också en besynnerlig svårförklarlig karma / obalans i energikroppen. Personligen tror jag inte på religiös karma utan orsak verkan av dina egna handlingar,tankar och känslor och även det du inte gör inte tänker eller inte tar ansvar för räknas in i detta.

Jag kan uppfatta från din emotionella energi kropp att det du kallar “avgrund” nog mer har med detta att göra än något annat. Med andra ord… det går att damma av och skapa nya spår även i Status Quo vägar genom att du skiftar energi balansen av givande och tagande och nya vägar öppnas även där.
Det finns en konstig universell naturlag där obalans kan uppstå om du ger för mycket till någon så hjälpen stjälper dem och de slipper ta ansvar och lära från sina misstag.

 

Detta har jag funnit är mer vanligt mellan mor -son relation och far- dotter relationer där moders /faders ( vuxen motpolen )av ying & yang energi till ett barn skapar obalans och slutligen karma genom viljan och handlingen  att hjälpa för mycket och inte låta barnen få falla i fällan, lära sig av sina misstag. Att som vuxen inte komma springandes med kryckan eller plåsterburken så fort de är på väg att falla. (symboliskt talat)

På en djupare nivå så har det med din egen vuxen relation till ditt eget inre barn. ♥
Det är detta som jag landar i när jag känner av dig och det spelar inge roll i vilken kropp jag söker av,mental,eterisk,astral,kausal så  är detta som dyker upp men i olika variationer och med olika symboliska budskap som   handlar om avvägningar,balans och orsak verkan av för mycket givande.
När gjorde du något enbart för dig själv?

När tog du “time off” från omgivning och bara lät din egen själ vägleda dig vidare i det du redan vet om dig själv ?

Du har rätt. Jag känner att du är andlig person med stor kunskap inom många områden och med ett mycket ödmjukt hjärta och du har en kärlek till dig själv och dina närmaste och från din själs kropp känner jag att du har en “andlig mission” vilket du är medveten om. Du är vad jag kallar en ande i människokropp och medveten om det med gott hälsosamt självförtroende och klar syn om verkligheten som den är.
Det som spökar i källaren är din emotionella kropp som inte riktigt har hängt med i din andliga utveckling och ditt inre barn kallar på egen tid med dig själv.

Det är dags också dags att knyta närmare andliga band med djupet av din själ och arbeta mer med ditt ego för att få en bättre relation  med ditt multidimensionella jag i alla aspekter och att knyta närmare kontakt med din själsfamilj inklusive själsflammor av olika slag som hjälper dig att utvecklas vidare multidimensionellt.
Om du följer den vägen du känner inom dig är för dig SJÄLV och för DIN EGEN utveckling tillsammans med likasinnade… då kommer resten falla på plats.
Heart Chakra Awakening-Signs & Symptoms


https://www.youtube.com/watch?v=v56YETRCOqk
Fler video i ämnet finns att se hos Golden Ray Twinflames youtube Channel och jag känner att någon av deras  andra video  möjligen kan passa med din energi frekvens som jag känner att du har runt din “SoulCore” och att något av detta slag definitivt är på gång i ditt meridiansystem och i dina chakran i din kropp och kundalini.
Du kommer efter bara några minuter veta i din själ om detta är något som reagerar inom dig.

Om inte… släpp det!… följ din magkänsla och kolla videon igen om ett år :).

Flera video du kan komma ha nytta av längre framöver finns här:
https://www.youtube.com/user/goldraytwinflames/videos

 Det finns en paradox i mitt svar till dig och den ska vara här därför att den finns i dig också :)… motsättning och  motsägelser. Det är det jag känner kan vara roten till din problematik med självkänslan och känslan av paradoxer. dejavu och splittringar och dubbla budskap från ditt eget själv. Jag skriver inget mer om detta utan överlåter till dig att finna detta själv.

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright  EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin
 ~Vi ser inte saker som det är …utan som vi är… ~

~♥ ~

  ~Om jag bara kunde komma på vad det är som livet har lärt mig… ~

~♥ ~

~Letting go doesn’t mean
that you don’t care
                                 about someone anymore.
                                                                              It’s just realizing
                                                                              that the only person
                                                                                                                    you really have control over
                                                                                                                                                                        is yourself.~

 

Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *