Örhängen -Fråga besvarad 2014-12-06

Hej
För några dagar sen frågade jag min Guide Silvia om jag kunde få ett tecken på om hon är runt mig hemma. Jag bad henne flytta på något. När jag lade mig glömde jag ta av mig mina örhängen så jag tog av mig dessa och lade båda två nedanför sängen ¨på golvet. På morgonen kände jag att jag låg på ETT av örhängena.

Vet du hur det kom sig?
Mvh Madelaine

Fråga besvarad 2014-12-06

Hej Madelaine!

 Jag kan känna från dig hur mycket du vill att andevärlden ska visa sig för dig och ge bevis på sin närvaro och jag kan känna hur du försöker att skapa kontakt med din guide som… inte är så villig att samarbeta med dig därför att oftast handlar dina önskemål om “bevis för deras existens” och tyvärr… det är detta som skapar denna paradox att inget händer. Ju mer man vill att de ska bevisa sin existens på det sättet VI VILL att de “ska” bevisa sin existens… ja då händer det inte mycket alls…snarare inget…

Och ju mer man envisas med att fokusera på att få bevis och tecken på närvaro så… händer det definitivt inget eller mycket lite…

Tro mig jag vet … jag har varit där också… en gång i tiden så hade jag hundra olika genomtänkta strategier för att få andevärlden att bevisa sin existens för mig och jag lade ner mycket tid på detta… givet vis hände inte ett skit!.. dött som i graven som vi säjer ibland…

Det var först när jag släppte taget om att fokusera på att “kräva andevärlden på bevis av deras existens eller “kräva dem att visa sin närvaro när JAG ville det och ansåg att de SKA göra det”… jag släppte allt detta och började fokusera på  livet,  på levande människor och  på mig själv.

DÅ började det hända saker och andevärlden började frivilligt “bevisa sin existens” på ett helt nytt sätt och ofta genom  synkronicitet och sammanträffanden. Inte så mycket genom att flytta saker och möbler eller spöka runt mig som osaliga andar.

För om du tänker efter så är ju våra guider här för att hjälpa oss utvecklas som människor och lära oss om livet och lära oss att ta ansvar för oss själva… de är inte våra barnvakter eller några som ger fenomen på beställning. Det liksom ingår inte i deras uppgift som guide 🙂 att överbevisa för att om de finns eller inte. För dem spelar det inte så stor roll om vi kan se eller känna dem eller inte då de oftast arbetar med våra undermedvetna och talar direkt till våran Intuition ,magkänsla och till våra drömmar.

Så som din svar på frågan om örhängena… jag hade önskat jag kunde skriva att det är din guide som lagt öron hänget under dig när du sover för att bevisa sin existens… men tyvärr jag känner inte något kring detta och när jag inte känner något så brukar det vara ett tecken på att det inte varit någon “andlig aktivitet” inblandad.

Tyvärr kan jag inte lösa detta mysterium åt dig ♥

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright  EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

~ ♥ If you are searching
            for the absolute truth
              and believe only the things
                    you can see and touch,
                         stop wandering,
                                                                                 …         just close your eyes and look within!! ♥ ~

 

★ Uppdatering 2014-12-26

Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *