Pratar med spöken?

Hej! Har alkohol påverkan att man ser saker, kan det göra en mera mottaglig? min kille har sagt jag pratar med någon som inte finns, har inträffat flera gånger efter vi varit på fest och jag ska till och somna. jag vet att jag sitter på sängkanten men jag minns inte själv. en gång såg jag människor strömma genom vårt sovrum. och det minns jag tydligt det jag såg.(fast jag var berusad) jag vet det låter konstigt som om ja ja du var ju berusad. men jag känner själv att det är något annorlunda. men vem pratar jag med? och vad betyder den där människoströmmen jag såg som gick som på en stig genom rummet. eller är det bara flum i mitt huvud. känns dumt att fråga men den risken tar jag..

Hej Maria! Vad jag förstått kan alkohol göra (oftast pga att man blir avslappnad och släpper spärrar man normalt håller uppe)att man kan uppleva sk "feberdrömmar" som isig kan ha enbart med alkoholen att göra,men man kan också uppleva och känna av andar tydligare just pga det jag ovan beskrev. I ditt fall låter det lite som både och jag kan här och nu inte ge något klart svar då jag inte kan länka till upplevelsen. Jag får däremot sagtav mina andliga vänner, att den du pratar med är bla din guide och folkmassan du ser är andar.Denna stig du ser finns inte just i ditt rum men när du är påverkad och sover har du lättare för att göra astralresor och utforska platser du normalt sett inte gör när du annars sover. Kan det ligga något i det kanske? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *