Prydnadskvistar tänds mitt i natten?

Hej Häromnatten hände något märkligt. Jag vaknar kl 02.00 ungefär av ett klick som man tänder en lampa. Mycket riktigt prydnadskvistarna som står i en kruka bredvid sängen tänds helt plötsligt??Jag tycker att det är lite märkligt men somnar om. På morgonen ser jag att sladden till kvistarna har ramlat ner på golvet och på sladden sitter själva trycknappen. Men vi har heltäckningsmatta i sovrummet så det borde vara svårt att trycknappen skulle tryckas in av fallet mot golvet? Har detta en naturlig förklaring eller är det någon som vill säga nått? Även min man som tvivlar på andar tyckte att det var märkligt. Jag minns att jag halvsovande drar upp täcket till hakan i samma veva klickar det till i lysknappen, min första tanke är att jag kommit åt den med täcket men täcket är inte ens i närheten. Har känt mig väldigt stressad och nere en tid nu pga av jobbsituation, ofta händer det saker hemma då. Annars är allt lugnt på andliga planet, därför undrar jag om det är någon som vill uppmärksamma mig på nått?

Hej! Det står en kvinna vid din sida och jag tror hon är släkt med dig och det känns som om ni stod varandra nära. När du mår dåligt finns hon vid din sida.Det är något speciellt med riset därför försöker hon dra din uppmärksamhet ditåt. Nästa gång det händer fråga henne om hon vill säga något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *