Rädd★ -Fråga besvarad 2013-09-10

Hej jag behöver hjälp, jag har någon hos mig och det känns skrämmande för jag får såna vibbar. känner mig utstirrad och saker försvinner och det är tungt här hemma. sonen sover hos mig och jag hade ett litet rum innan för jag fick ingen ro i det stora. men nu har jag bytt igen och allt börjar om. hör smällar, skott och kalla ilningar. har även känt smekningar på kinden och även fått en smäll. jag känner mig så otrygg i mitt eget hem. fick hjälp innan att rensa hemmet men e lika illa igen fick även ett kort på min son där han var som flera personer och de som sett det har fått kalla kårar och känner att jag har någon ond hos mig. Vad ska jag göra och vem e hos mig?

Hej Tina! Ja jag kan bekräfta att det är ordentlig aktivitet i ditt hem.Jag har "observerat" en stund och kan känna att det är mycket olika saker som skapar det du beskriver som "tung energi" och jag känner att detta är ett sådant fall där du faktiskt borde kontakta en seriöst medium som är utbildad inom mer avvancerad "spökutdrivning" med fokus på mer tunga energier från gamla ålderdomliga andar som verkligen har lärt sig alla trix för att slippa komma till ljuset pga deras rädsla är så stor.Ju längre denna typ av andar är fast på en och samma plats,ju tyngre energi.Det finns speciellt en mycket ålderdomlig manlig ande som tar mycket plats och det vore kanske på sin plats att be ett seriöst manligt medium som har erfarenhet av envisa ålderdomliga manliga översittar andeväsen att komma och göra ett besök hos dig och helt enkelt tvinga ut honom. Men jag måste tillägga att jag håller INTE med om att det handlar om några onda andar eller väsen av något slag.!!!Utan om en mycket ålderdomlig ande som har en mycket tung kvävande energi pga han varit så länge bunden till marken som huset står på. Det verkar vara så att den tunga energin framförallt är kopplad till marken huset står på och nu talar jag om 400 år tillbaka i tiden och ännu längre tillbaka.Har du någon gång tagit reda på vad som funnits i det området du bor på,förr i tiden…jag tänker så långt tillbaka som till medeltiden och sedan fram…finns det något sätt du kan få fram historisk information om just det området du bor på?Finns det några gamla sägner eller myter kopplat till det området du bor på?och tillbaka till 1600 talet och början av 1700 talet,finns det något du hört som legend eller gammal folksägen kring just den platsen och området du bor i?Ibland kan man behöva göra ren historisk djupdykning långt bak i tiden för att hitta svar varför det samlas så mycket tung energi på ett och samma ställe.Och jag känner att detta är en sådan gång och tillfälle.Därför att alla dessa fenomen du upplever har faktiskt inte med dig personligen att göra eller din son utan ni verkar ha hamnat i ett hus på en plats där marken bär på alldeles för mycket "gammal historia" och detta skapar det vi kan kalla "tung energi".Och ditt hus verkar vara byggt på en sk "hot spot" en energi knyt punkt för denna tunga energi och detta kan skapa alla möjliga konstiga fenomen och tom rena poltergiest fenomen som att man kan höra avlägsna skrik,röster,kraftiga dunsar och ljud och allt detta är egentligen avtryck och "eko från tidens historia från vad som utspelats på denna plats långt tillbaka"…och sådana här platser kan ha en oerhörd aktivitet med andeväsen som kommer och går då det blir som en motorväg för andar.Och när det går så långt att det påverkar ens liv,drömmar tankar,humör,mardrömmar,huvudvärk,energilöshet,illamående,ständiga infektioner då man får energibrist och lättare blir sjuk överlag,känslan av att vara mentalt,andligt,psykiskt och även fysiskt utbränd.Att man svänger i humöret som en jojjo och ena stunden kan känna nästan manisk lycka för att i nästa stund känna djup deppighet…allt detta kan komma av att man tar på sig all denna tunga energi och från alla dessa andar som påverkar medan de rör sig på "motorvägen"…genom ditt hus. Men jag måste också säja att det finns många positiva andar runt er och faktum är att det är fler positiva andar som verkligen försöker att lätta upp stämningen och hjälpa alla som bor i detta område men på grund av att denna ålderdomliga man har så stort område han kan röra sig på och har så enormt tung energi så drar han snabbt ner den lätta positiva energin ,drar ner till tung energi. Jag känner inte att det finns något att vara rädd för och denna ålderdomliga man är inte ond eller farlig bara mycket stark och envis och låter sig inte övertygas så lätt att det finns bättre utvägar än den han har valt.Jag har inte för avsikt att konfrontera honom men han är nu medveten om att han är sedd och hans namn är Bartolomeus. Mitt råd är att du inte oroar dig.Jag känner såhär…ibland kan man välja att flytta från en plats som är såhär…det är en lösning eller så tillkallar man ett seriöst medium som VET VAD HAN SKA GÖRA och det är ingen ide att ta in medium nya en efter en då detta bara kommer att öka motståndet från denna ålderdomliga man.Då är det bättre att du söker ett manligt medium med skinn på näsan och som är envis som synden själv.Då finns en möjlighet att komma tillrätta med den här.Det här ålderdomliga anden har nämligen ingen respekt för kvinnor eller något av fenimin energi. Det är heller inte okej att han eller några andra av de andar som rör sig i denna tunga energi motorväg kanaliserar din son.Det är vad som de försöker att göra då de känt att han är öppen.Men det är INTE okej.Vilket jag har talat om för honom att kan han inte respektera något annat så kanske han kan respektera att lämna din son ifred. Jag hoppas verkligen att du vågar stå på dig att få hjälp och om du inte hittar någon så kan jag ge dig några möjliga alternativ att kontakta.Men du får ringa dem själv.Och det kan vara bra att låta den som ska besöka dig få en egen uppfattning om situationen. Fundera på detta så kan du höra av dig om det är något mer! Lycka till! Tillägg: Om du inom två veckor inte märkt en tydlig permanent förändring och skillnad utan tvekan att något är förändrat i det område du bor och på den plats ditt hus står byggt på, från dagens datum så ber jag dig kontakta ett manligt medium. ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *