Hör de★ -Fråga besvarad 2013-09-10

Hej Jag VET att jag fått kontakt genom ett ljus med en kompis en gång för du bekräftade det…vi sa att de skulle svara genom att fladdra med ljuslågan och det GJORDE dem… jag kan fortfarande inte fatta att vi fick det den gången…flera svar. Du kan inte se vem eller vilka som kom till oss? Sen har jag gjort om det många ggr utan svar…och vi har varit lika lugna och gjort allt rätt varje gång… VARFÖR misslyckas man gång på gång…? Tacksam för svar ha en fin helg! Kram M

Hej igen M! Jag tar med denna frågeställning också idag eftersom som jag sett att det kommit in flera frågor från dig av väldigt varierande slag. Hm…min första spontana känsla är att jag då nog måste ifråga sätta mig själv för jag blir verkligen fundersam över vad jag kan ha svarat som fått dig och t.o.m "bekräftat" att du fått "kontakt genom ett ljus".Och det gjorde dig så säker och övertygad att du VET att det är så.Du får gärna återkoppla till den händelsen och den eventuella frågan om den finns publicerad i frågespalten så vi kan reda ut detta mysterium för det måste vara flera år tillbaka i tiden och jag kan idag inte få fram några bilder alls kring detta. Det som gör mig så fundersam är det att det finns en slags intressant paradoxal energi ton bakom alla dina frågor en slags dubbel tydighet jag blir rätt nyfiken på varför det är så och som gör mig medialt skeptisk.Och eftersom jag vid dina frågeställningar blir blank eller "ser blankt" så blir jag ännu mer fundersam över varför det blir så.Jag får inte riktigt ihop det då det i ena situationen är så att det känns som du är en person som är väldigt säker på din sak men ändå känns det som du vill få mig att tro att du inte vet något alls om något.Detta blir både intressant och roande och lite smått förvirrande varför jag känner så.Jag är bara ärlig mot dig M hur jag känner det när jag " försöker läsa dina energier" och jag kanske låter lite hård och kanske t.o.m irriterad men det är jag inte! jag försöker bara förstå denna dubbeltydighet. Jag kan tyvärr inte återknyta till denna händelse du beskriver att jag ska ha bekräftat.Däremot kan jag säja såhär att jag inte riktigt förstår din fråga.Vad är det du har gjort för att komma i kontakt med andar? Tänt ett ljus flera gånger för att se hur det fladdrar och rör sig och för att få kontakt med andar?Och jag förstår inte vad det är som inte blir som du vill?Vad är det för svar du förväntar dig? att ljuslågan ska bete sig på något speciellt sätt? eller att du ska se eller höra röster?Är det en slags spirituell seans du försöker hålla? Och om jag blir så här förvirrad över dina frågor så kanske det är svaret på varför inte andevärlden heller ger några svar…de blir nog lika förvirrad som jag och kanske de också känner denna paradox energi. Vill du verkligen ha kontakt med andar? eller är det mer så att du inte tror på andar och det övernaturliga men söker svar och "bevis"? eller att du är en person som redan är ganska säker på din sak men med dina frågor vill testa och se vad jag svarar på dem?Jag vet inte…hur som helst så är det intressant i vilket fall även om jag inte kan ge dig några vettiga svar på dessa frågor du hade i denna insända frågeställning. Sköt om dig M!☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *