Rädsla- Fråga besvarad 2014-09-26

Hej.

Jag bor i ett hus i Nacka och ibland får jag en stark känsla av att någon rör sig i hallen på övervåningen. Då jag snarkar sover jag ibland i gästrummet och jag har flera gånger vaknat med en stark känsla av att någon är i rummet. Har också hört underliga ljud ibland.

Snälla hjälp mig

 

  Fråga besvarad 2014-09-26
      Insänd 2013-08-13

Hej!
Jag håller på att läsa och besvara insända mejl från Augusti 2013 och hittade ditt mejl bland de obesvarade frågorna. Jag kan känna att jag har svårt att besvara detta mejl  från dig då det är över ett år sedan det är sänt  till frågespalten och när det gäller problematik med andar eller hemsökta hus eller … när det gäller problem med upplevd närvaro från andar eller spöken så är det alltid bättre att du sänder ett nytt mejl med “färskare energi” som jag kan tona in på.
Så … om du upplever att du fortfarande störs av känsla av närvaro och om du känner att detta är något som du ännu inte fått svar på så är du välkommen att höra av dig igen till frågespalten och jag ska se om jag kan hitta någon förklaring till det du upplever.
Sköt om dig !
~ Vi ser inte saker som det är
…utan som vi är…~

~♥ ~
~ What you think
You become
What you feel
You attract
What you imagine
You create ~


~♥ ~
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *