Vad/Vem? – Fråga besvarad 2014-09-26

Hej! Du vet vem Jag är via energier och jag har nu en fråga till dig. Under 2 dygn har något/någon “bosatt”sig här och skrämt slag på vår katt som gömt sig dessa dygn. Hennes matbricka har under natten som gått flyttats från ett rum till ett annat. Jag känner närvaro starkt men kan inte få kontakt då det flyttar sig hela tiden. Kan du få fram något om vad som huserar här då det är så påtagligt jobbigt för oss och speciellt för katten. Lilly

★  Fråga besvarad 2014-09-26
     Insänd 2013-08-13

Hej Lilly !
Jag hittade ditt insända mejl bland de obesvarade insända frågorna från Augusti 2013 och jag väljer att publicera detta så du kan se att jag har läst dit mejl även om jag väljer att  inte besvarar din fråga.
Och tyvärr så är det inte så det fungerar med energier. Jag kan inte “identifiera dig som person” med namn , kön, ålder , adress , ort genom att läsa ett mejl med svag energi som är över ett år gammalt. Om du fortfarande har problem med det du berättar om så är du  givetvis välkommen att höra av dig igen till oss på Spökwebbens frågespalt. Men tyvärr så känner jag att jag inte får fram någon information alls genom detta mejl och det kan  också bero på att det du beskriver inte är något aktuellt problem   längre vilket leder till att din energi inte sänder ut något “rop på hjälp”.
Sköt om er !
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *