Re: Vad göra??

Hej. Det var jag som skrev frågan vad göra?? och jag ville bara berätta hur det har gått. Jag har gjort som du har sagt och det gick bra, de första dagarna. Sedan började allt igen. Men när jag en gång satt i köket och drack kaffe, så försvann allt kaffe, precis som om det dracks ur ett sugrör koppen (som förövrigt var min favoritkopp) åker i golvet och krossas. Då tänkte jag att det var för mycket, lite ljud och viskningar går bra, men inte om mitt kaffe försvinner och min favoritkopp krossas. Så jag tände en massa ljus den kvällen och tänkte: Jag vet att jag inkräktar i erat hus, men jag vill att ni ska veta en sak, ni är döda och vi bor här nu, och vi vill bo i fred, inte med buller och bång, bara tyst med lugn och ro. Då fick jag se en gammal man stå framför mig. Sedan händer något konstigt, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men det flög upp "orbliknande" bollar ut ur alla ljus som flög runt honom. Sedan blev han en "boll" själv och sögs in i ljusen tillsammans med de andra "bollarna" sedan hörde jag en viskning säga: tack för hjälpen. Sedan dess har det inte hänt något.

Hej! Jag tänkte hoppa in istället här för att svara.Jag tycker du är mycket modig som klarat av denna påfrestande ande.Att hela siutvationen blev så stor beror på att andemannen som fanns i eran lägenhet var totalförvirrad av flera orsaker. Även om allt varit normalt i hans dödsögonblick har han tidigare inte kunnat ta sig till andra sidan då han av någon anledning blev hindrad. I vissa fall (dvs mer sällsynta )kan en vanlig ande i och med dödsögonblicket ofrivilligt bli besatt/integrerat med ett mörkt väsen som vill använda denna ande i ett helt eget syfte och för det mesta för oss helt outgrundliga syften. Detta är också ytterligare ett fenomen som kan skapa riktigt obehagliga poltergist fenomen och anden(som i sig blir fruktansvärt störd utan att själv förstå varför som kaka på kaka att den kanske inte ens förstår att den är död) En sådan ande kan agera fullständigt oresonligt och aggresivt.Du lyckades genom ren vilja,önskan och vädjan få honom separerad från detta så att han änligen fick insikt om sin egen död och blev "fri" och kunde ta sig till andra sidan.Därav fenomenen du beskrev. Ett råd är,även om problemen försvunnit är att rena och hela dvs "återställa" hela lägenheten.Tänd ett vitt ljus,gå runt med vit salvia,bär en bibel(om det känns bättre för trons skull)eller kors(av samma orsak)och be den Högste sända Heliga änglar för att rena hela lägenheten och markera gärna med en egen viktig symbol att denna lägenhet nu tillhör ER,så länge ni bor där. Ni är värda lugn och ro!Du ställde ingen direkt fråga men jag valde att svara då jag anser att du kanske får mer ro i att veta vad det var frågan om. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *