Resväska.-★ Fråga besvarad 2013-09-01

Hej! Jag och min familj ska åka på en resa,jag fick låna en resväska av min väninna,den är så rymlig och bra,jag älskar den! Min fråga lyder så här: Min väninnas mans Mamma har tagit livet av sig,och dem ärvde hennes resväska efter henne som jag då nu har lånat! Häromdagen stod min väninna i duschen och såg en gestalt som hon trodde var hennes mans,men när hon ropade på honom försvann gestalten,Två timmar efter stod hennes man i duschen och upplevde samma sak och då han frågade om det var hon försvann gestalten?Kan det vara hennes svärmor som inte vill låna ut resväskan? Jag vill ju inte gärna att det ska ske en olycka på grund av det,då lämnar jag hellre tillbaka resväskan!!!!! Kan min väninnas mans Mor göra något mot mig eller någon annan i min familj? Kan du hjälpa mig,men svara fort är du snäll vi åker om några dagar. MVH/Lena.

Hej Lena! Som du nog redan märkte så hände ingen olycka eller något kopplat till den resväska. I bland kan det vara så att föremål kan ha sk "energiavtryck" från den människan som har ägt den eller från den platsen som föremålet har förvarats under en tid. Och detta kan uppfattas av den som är känslig för energier. Ibland kan även vissa föremål ha andeväsen knutna till sig eller att andar kan sk förflytta sig genom föremål och ibland kan den energin ett föremål har som energiavtryck skapa visst obehag därför att energin är annorlunda mot den som vi själva har inom oss och runt oss och i vårat hem och så känner vi av just den saken som kommit in i vårat hem som arvegods eller föremål. Om vi tillåter den främmande energin från föremålet störa så är det lättare att uppleva att man blir störd eller känner av "något".Därför kan det vara en ide att göra arvegods eller föremål från andra till sina egna.Dvs man lägger sin egen energi i saken,väskan föremålet bara genom att tänka att "nu tar jag över och nu ägs du av mig" och på så sätt kan man "skriva över" den gamla energin. Bara ett tips rent allmänt. I ditt fall så kan jag inte uppfatta vem som var kopplad till väskan då den redan har skrivits över med din energi och det finns inga spår kvar efter någon annan som jag kan uppfatta. Och jag känner heller inte att det finns något att oroa sig över vad gäller din vänninas mans mamma då hon var en människa med gott hjärta men tragiskt nog olycklig och istället för att känna obehag och rädsla till det faktum att hon tog livet av sig så kanske det istället borde bemötas i tanke med omsorg emapati och mycket körlek och inte ses som något som kan skapa problem i form av "olycka eller hemsökelser". Bättre tänka positiva tankar. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *