Ringer från sin mobil

För två år sedan ungefär så hamnade min bror på intensiven i Falun efter att försökt att tagit självmord efter ha varit på fyllan. Jag och min familj såg på nyheterna att det var en ung kille som hade försökt tagit sitt liv och att han återupplivades på plats. Vi tänkte ju att “Hoppas att det inte är någon man känner”.

Samma dag på min näst sista lektion jag var på så ringer en läkare och säger att han söker min mamma då. Jag svarar med att det är hans syster och då förklarar han då att han ligger inne på intensiven i Falun. Min mamma ringer efteråt och säger samma sak och att det var bra att läkaren ringde först.

Vi åker in och besöker honom flera gånger och funderar hur han kunde har överlevt, för han hade väldigt mycket skador som var gränsfall att han skulle stryka med. Iallafall eftersom han låg nersövd i ca 2 veckor och jag var så klart orolig om han skulle klara sig.

Det mest skrämmande tror jag var att en kväll medans han låg nersövd så var min familj och jag hemma. Jag hade gått och lagt mig och mina föräldrar kollade på TV nere. Min mammas mobil började att ringa och det var från min bror och hon funderade på hur han kunde ringa till henne.

Jag tror att det hände 3 gånger innan det slutade, men det mest skrämmande var nog att min brors mobil låg hemma hos oss helt sönderslagen och sim-kortet var också trasigt. Hon hade svarat den 3:e gången och då hade hon bara hört brusningar.

Ett svar på ”Ringer från sin mobil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *