Så många funderingar – Fråga besvarad 2014-06-06

Jag har levt /lever i ett förhållande jag verkligen inte trivs i. Det har många orsaker.Men jag vågar inte lämna honom då jag är rädd för vad han kan ta sig till. Det finns en person i vår umgänge som jag på kort tid fattat stort tycke för. Jag har en enorm stark magkänsla som säger att han är så rätt. Även en känsla av att jag någon gång levt ett liv tillsammans med honom. Kommer det någon gång bli han och jag? Jag får ofta upp “tecken”.när jag tänker på honom så ser jag ett hjärtformat moln eller hjärtformat i maten. Flera gånger. Vad betyder dessa?
Kram till dig ♡

★ Fråga besvarad 2014-06-06

 

Hej!

Det jag kan känna är att andevärlden runt dig vill göra dig uppmärksam på att det är dags för dig att följa ditt hjärta ♥ och inte stanna i ett förhållande på grund av att du känner dig mentalt och psykiskt fången av personen.  Du är ingen en ägodel… eller  mamma eller skötare eller uppassare…

Bland det värsta som finns är människor som använder det mentala och psykologiska spelet för att tvinga till sig kärlek och nu menar jag inte att bokstavligen tvinga till sig sex utan makten en människa kan ha över en annan genom att lägga sitt ”tycka synd om sig själv jag kan inte leva utan dig då dör jag” eländet på en annan person och fängsla  en människa så det känns som man sitter i en fågelbur. Instängd och olycklig under ständig  kontroll och — gnällande.

Nu säjer jag inte att det är så i ditt fall. Jag bara ger exempel på hur det kan vara och varför det då är dags att öppna ögonen och vara ärlig mot sig själv.  Jag har ett talesätt jag tycker om när det vill sig riktigt illa…;)  ”Ljug för andra så mycket du vill men för Guds skull…försök att i all fall vara ärlig mot dig själv”…och lite så är det i förhållanden som drar livskraften ur en så man tappar både värde och livsenergi.

Mitt råd till dig…Gör dig fri… Det är dags för det nu och våga lita på att följa ditt hjärta som kommer visa dig exakt åt vilket håll du ska gå…och till vem.

Våga lita på dig själv!

Ta hand om dig och lycka till!

~♥ ~

 

~You don’t find love, it finds you. It’s got a little to do with destiny, fate, and what’s written in the stars. ~

~ Anaïs Nin

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *