Såg dottern ett spöke?

Hej. Jag har två barn och en i magen. Idag var vi på barnens kusins dop i en vacker kyrka. Min dotter är två år och min son är tre år. Det var dottern som verkade uppmärksamma något i kyrkan.. ganska länge så fixerade hon blicken uppåt taket eller mot en "balkong" högt upp i kyrkan. Vi kunde inte bryta blicken, och hon såg lixom så förvånad ut.. och sedan börjar hon vinka till den punkten. Jag studerar och studerar och det är INGEN där och långt bort från "dopgänget". Flera såg hur hon vinkade mot en punkt. Och hon vinkade lixom i omgångar under en ganska lång stund och var helt i fokus på en punkt.. sonen såg ingenting, han tittade på dopet. Nu undrar jag ju självklart om det var ett spöke? Hennes bror är döpt i kyrkan och hennes avlidna farmor har anknytning till kyrkan fast hon är inte begraven där.. men kanske?? Vad tror ni? Tog bilder mot punkten som jag ska kika på sen.. Take care /Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *