Säg till min älskade att jag saknar honom oändligt mycket!

Jag förlorade min man för 6 år och 9 månader sedan. Jag älskar honom lika mycket idag som då och det är fruktansvärt att han inte finns längre.Försöker han att nå mig på något sätt? Jag märker att jag inte är ensam. Hur ska jag göra för att ta emot/ ta in hans kanal?

Hej! Han vet att du saknar honom och han kramar om dig när du känner dig som mest ledsen. Han säger att du måste gå vidare i livet, du kan inte sörja längre. Ni kommer att träffas igen när det är dax men det är inte ännu. Du måste släppa sorgen och det gör inte att du glömmer honom! Han finns alltid i ditt hjärta. Minns era ljusa och fina stunder men gå vidare i livet, det skadar bara dig själv att inte finna inre ro. När du känner att du släpper sorgen kommer han lättare till dig då din sorg hindrar honom just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *