morfar igen

HÄlsa till morfar så mycket, jag fick aldrig träffa han. lite tråkigt. morfar var någon sorts soldat har jag för mig? Såg han mig något när jag var militärt intresserad? Var han stolt över mig det som jag gjorde? borde jag fortsätta med min militära utbildningar? kramar Ps jag frågade om morfar förut, ni skrev att han tog hand om våra bortgågna djur. ville bara påminna så ni vet vad jag menar

Hej! Jag ser en rakryggad man i grön, stickad militärtröja, rak i ryggen. Han verkar ha varit en ganska högt uppsatt militär men jag får inte fram vad- är ingen hejare på grader inom det militära! Han är stolt över dig och han ser gärna att du går i hans fotspår men det är ditt eget val säger han. Kramar! Ps. Du får gärna säga du till mig!Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *