Saker som hänt mej

Jag börjar med att berätta lite om mej sj. Jag heter Filippa är 97:a & bor på Gotland i Gråbo i en lägenhet på två våningar, en dag för ganska längesen sitter jag i soffan nere i vardagsrummet ooh ska precis sätta på tevenh när jag hör någon springa i den lilla "hallen" som leder till alla rum på övervåningen, bara springa sen tyst sen hör ja ljud som nån blir strypt ooh sen en duns som någon flytt från något blivit stoppad strypt ooh sen ramlat ner på golvet, jaa blev såklart rädd så jaa satt på tevehn ooh höjde ljudet as mkt. Min bästa kompis sen länge ooh som jag är med väldigt ofta blev under ett år förföld av svarte man, Ebba som hon heter såg honom hela tiden och jag och alla som hon va med, hon kallade honom för sin skyddsängel för han gjorde jue inget illa men läskiit va dee. Ooh så har det hänt att när jaa ligger med bärbara datan i sängen så ligger jaa lite snett så jaa ser över kanten och sen helt plötsligt ser jaa brevid datan vid sängkanten nånting sticka upp sakta sen snabbt ner. Det såg ut som håret på ett penntroll ooh så var det orange=S Jaa blev så förvånade att jaa bara stirrade där den hade vart. Och innan det hände låg jag i sängen ooh skulle sova. Just den veckan skulle vi ha skolavslutning eller nått för dee stog massa papperskassar med skolböcker jag fick ta hem. Så hör ja vid fotändan av sängen att någon rör vi pappkassarna eller att nån liten går emellan så dom åker in lite ooh sen "ploppar" ut så dee låter lite. När jaa sover MÅSTE jag ha täcke över dee örat som int är emot kudden för jag är rädd för att någon ska viska något i mitt örat, fast det aldrii har hänt. Det senaste som hänt va att en gång när jaa satt i min säng ooh såg film mää min lillebrosa Det här hände för int så länge sen, jag ooh min lillebror satt i min säng och kollade på en film så petar nån mej på axeln så jaa vänder mej om för ooh fråga lillebrosan va han ville mej men han satt helt still ooh kolla på filmen, om han hade gjort dee skulle han int kunna låssas som ingeting för han sugerXD Men. . . Dee va saker som hänt meej^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *