Saknar min hund

Jag saknar min lilla hund som dog för knappt ett år sedan. Sorgen går bara inte över. Finns det någon möjlighet att hennes själ kommer tillbaka i form av en annan hund eller tror ni att hon är med mig ännu? MVH D

Hej Diana! Du hade starka band med din hund och försöker hålla den vid liv genom alla minnen.Din hund är där den ska vara på djurs vis.Ibland brukar djur som känt sig väldigt älskade göra även de små besök för att trösta.Men oftast väntar de troget tills man själv kommer till andra sidan. Du sviker inte din vän genom att köpa en ny hund och älska den lika mycket.Djur fungerar inte så.Istället för att känna tung sorg och saknad råder jag dig faktiskt att fortast möjligast se ut en annan hund med en alldeles egen identiet och själ att älska.Som kan göra dig glad i vardagen.Det är vad din hund vill.Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *