Sanndröm om död?

Drömde en dröm som lämnade efter sig en otäck känsla. Kan inte släppa den och går och tänker på den hela tiden! Detta var flera månader sedan nu. Veckan innan så drömde jag om en bilolycka som skulle ske framför oss och som vi hamnade precis efter på hemvägen några dagar senare. Detta gör mig ännu nojjigare… Drömmen är kort, bara tre sekvenser! Jag drömmer om ett stort foto på min farmor och farfar, helt plötsligt så ler de mot mig. Sedan är allt vitt och jag ser ett datum i rött med ett kors framför. Är jättenojjig över att det är en sanndröm om att de eller någon annan kommer att dö det datumet! Har drömt sanndrömmar förut. Kan det betyda att vi ska få barn då? Mina farföräldrar lever och är friska. Jag är inte gravid. Kan du hjälpa mig att tyda drömmen? Är så orolig!

Hej! Vad gäller dina farföräldrar verkar det vara en förändring på gång. Ska de byta bostad el liknande? Rött är kärleksfullt och positivt så det är positiva saker på gång. Försök se det positiva i dina drömmar vilket gör det lättare för dig att tyda och förstå dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *