Spöken, poltergeist, ande?

Jag och min sambo flyttade in i en nyrenoverad lägenhet i ett hus från mitten av 1940-talet i slutet på förra året. Vi fick hit våra saker i januari och då började vår TV att slå på sig själv flera gånger i veckan. Alltid när jag var ensam hemma. Ytterdörren stod ofta på vid gavel när min sambo kom hem även när jag VET att jag hade stängt den och känt på den! I förra veckan så började en av våra högtalare till DVDn att spraka. Allt var avstängt och INTE på standby! Sprang fram och drog ur kontakten och då slutade det. Igår sitter jag i vardagsrummet och min sambo är i köket när vi hör GPSen prata i hallen. Den ligger uppe på en hylla och användes sist för lite mer än en vecka sedan. Min sambo stängde av den och gick och satte sig inne i vardagsrummet med mig…efter några minuter gick DVDn igång! Den stod på standby och lyste fortfarande rött när den playade- inte grönt som när vi trycker på play! Nu idag så började TVns högtalare att spraka nyss! Jag satt några meter mitt framför den! Stod på standby och jag blev jätterädd och drog ur kontakten. Vi har haft TVn i flera år och den har aldrig hållit på så här förr! Sedan vi flyttade hit så har jag även drömt om döda och sjuka personer ofta. Även om folk som jag inte har en aning om vilka de är! Har aldrig gjort det förr! Börjar bli riktigt rädd nu, vad kan det vara? Ibland känns det även som att det drar kallt.

Hej! NI har en hel del besökare och ett medium som kommer och rensar är ett förslag! Det är en hel del och det är svårt att se alla men någon som rensar ert hem är ett förslag! Ett medium som kommer hem till er är nog den bästa lösningen just nu. Hör gärna av dig och tala om hur det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *