Sjätte sinne, kontakt med andar.

Hej igen spökwebben! Jag skickar nu min andra fråga… Om man vill få kontakt med andar, fast inte på ett "farligt" sätt, har jag läst att man kan sätta sig ner, ha ett papper och en penna, och om man slappnar av så kanske det kan bli som kludder från nån på andra sidan… Kan man göra så, och är det farligt på nåt sätt, jag vill nämligen verkligen inte att de ska stanna kvar sen efter bara, men det vore roligt att se om det hände nåt! Mvh // Mathilda 🙂 P.s det var alla mina frågor! 😀

Hej Mathilda! Ja det an vara en bra metod men då behöver du vara tydlig med vem som ska svara och inte "förste bäste som dyker upp".Du kan be en guide eller någon nära anhörig avliden som du känner väl och som kan identifiera sig tydlgt via det du skriver. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *