Sjuk i min pappas lägenhet?!

Hejsan! Är i behov av lite hjälp här. Nu är det så att min pappa just nu har flyttat till en ny lägenhet i toppen på ett höghus. Jag bor nu där med honom tillfälligt för jag har än inte tillträde till min nya lägenhet. Men det är nåt konstigt här. Jag blir fysiskt sjuk av att vara i den här lägenheten, mina ögon rinner, halsen gör ont, huvudet värker och jag blir så himla trött. Allt detta försvinner nästan på en gång när jag går ut för att sedan komma tillbaka igen. Det är värst i vardagsrummet och det intilligande sovrummet. Är det något som är fel med lägenheten? Eller är det bara jag som är stressad/känslig? Tack på förhand! // Daliana

Hej Daliana! Det du känner är känslor som finns kvar i hemmet från tidigare hyresgäst. Du bör meditera och rena dig själv och lägenheten. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *