Skräckmannen i källaren.

Hej, Jag var hos mina barns mamma och hjälpte henne en dag, eller rättare sagt en kväll. Var nere i tvättstugan runt…23:00. När jag hade plockat ur tvätt ur torktumlaren så började få en knepig känsla av att någon smög på mig, som att någon smög för att jävlas. Jag brydde mig inte så mycket mer om det och fortsatte vika tvätt. Därefter gick jag ut ur rummet för att gå till torkrummet. När jag kom halvägs, jag var mellan tvättstugan och torkrummet, så fick jag en bild i huvudet. Det var kolsvart nere i källaren då… Men en Man, med trasigt ansikte, blek hud, uppspärrade ögon och ett jätte-gap stod och stirrade rätt fram vid hissen, som man tar ner till källaren. Han var klädd i vit skjorta och svart…kavaj nästan. Lite sent 1800, tidigt 1900 talsklädd. Håret minns jag inte, möjligtvis tunnhårig. Denna bild har fastnat i mitt huvud. Jag har hört av min mor att det mediala sträcker sig 4 generationer tillbaka i tiden. Då ALLA på min mors sida av släkten kan se, höra och även tala okända språk. Är jag en av dom? Kan jag med? Eller är denna bild ett av mina hjärnspöken?? Jag blir galen för jag vet inte längre vad som är "på riktigt" och ej! Jag är i desperat behov av bekräftelse på något. Jag måste få det på svart och vitt. Kan jag va de andra i min släkt kan..? Mvh, Janne.

Hej Janne! Sluta tveka du är synsk och medial! Den man du såg är inte ett hjärnspöke. Tro på dig själv och vill du utveckla det eller stäng dig! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *